Koulutus

Syksyn tottistreenit:

Ennen halliin siirtymistä Keski-Suomen alaosaston bokserit pyrkii tottistelemaan porukalla tiistai-iltaisin, pääsääntöisesti Muuramessa. Treenit alkavat klo. 18 (syksyn pimetessä treeniaikataulua saatetaan aikaistaa) ja niistä huudellaan aina ensin alaosaston Facebook ryhmässä. Olehan kuulolla ja tule tottistelemaan! 🙂

Talvikin tulee ja hallivuorot sen mukana!

Keski-suomen alaosasto on varannut jälleen jäsenilleen hallivuoroja Vaajakosken Lauka-hallista, marraskuusta eteenpäin. Treenipäivät ovat vuoden loppuun saakka sunnuntaita ja ensi vuoden alusta siirrytään sitten lauantai vuoroon. Aika on pääsääntöisesti klo. 15-17 muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Laitahan seuraavat vuorot jo kalenteriin ja tule jatkamaan treenejä lämpimään sisähalliin marraskuusta alkaen:

Viime vuosien tapaan hallitreenit on tarkoitettu SBY:n jäsenille ja niistä peritään maksu jolla katetaan hallivuokraa. Talvikaudella 2020/2021 kausimaksu on 40€ jos treenaat yhdellä koiralla ja 50€ jos treenaat kahdella koiralla. Jos tiedät jo valmiiksi ettet pääse kaikille vuoroille, voit maksaa osallitumisesta kertamaksun aina paikan päällä. Kertamaksu on 6€ yhdellä koiralla ja 8€ kahdella koiralla treenatessa.

Kausimaksu tulee maksaa alaosaston tilille viimeistään ensimmäisen hallivuoron jälkeen.

SBY Keski-Suomi / FI03 4600 0010 2964 38

Myös hallitreeneistä huudellaan aina ensin Facebookissa.

Tervetuloa treenaamaan! 🙂

Lisäksi järjestämme muuta koulutusta ja tapahtumia sovitusti. Seuraa Facebook sivuja sekä Tapahtumat välilehteä tarkempien tietojen saamiseksi.